Кредит 100 відсотків

Кредит 100 відсотків

На сторінці зібрані пропозиції від мікрофінансових компаній України, які видають 100 гривень в кредит. Для отримання грошей виберіть найбільш підходящий варіант зі списку, перейдіть по кнопці «Подати заявку» та дотримуйтесь інструкції на сайті МФО.


Вимоги до позичальників

Для отримання великих сум банки вимагають в обов’язковому порядку довідки про доходи. Але якщо ви хочете отримати суму трохи менше, наприклад, 100 грн в борг, то для цього може бути достатньо тільки паспорта без надання довідок про доходи фізичних осіб.


Вимоги в залежності від конкретної МФО можуть відрізнятися. Так само як і суми, що надаються в кредит без підтвердження доходів. Які вимоги до позичальників пред’являються:


  • наявність паспорта і вік від 18 до 23 років;
  • номер телефону для зв’язку і докладна інформація про себе, зокрема доходи, але довідка необов’язкова;
  • наявність постійного місця роботи не менше 6 місяців (необов’язкове вимога);
  • в разі сумнівів мікрофінансова організація може зажадати поручительство (в окремих випадках). посилання

Пролонгація позики

Пролонгація або, іншими словами, реструктуризація дозволяє мирним способом вирішити проблему, пов’язану з неможливістю виплати кредиту. Послугу надає компанія, що видала кошти. Послуга істотно знижує фінансове навантаження на платника. Дуже часто кредитори з охотою йдуть на укладення договору пролонгації, адже це позбавляє їх від проблемної заборгованості без звернення в колекторські агентства і судових тяжб.

Пролонгація дозволяє продовжити термін кредиту на безкоштовній основі або за певну плату. Це оптимальне рішення, якщо позичальник не в змозі вчасно повернути борг. В іншому випадку, настає прострочення, яка тягне за собою іншу відповідальність (пеня, штрафи). Так само пролонгація дозволяє уникнути негативного впливу прострочення на кредитну історію.

Коментарі

Популярні публікації